Informatie Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is een bijzondere fase in je leven. Een uniek mensje groeit in jouw lijf en je zwangere buik is prachtig! Voordat je binnenkort jouw kleintje in je armen mag sluiten is er niets mooiers dan een herinnering aan deze deze magische fase in je leven. Als professioneel Fine Art fotografe leg ik jouw zwangerschap vast in een fotoreportage waarin je buik centraal staat. Zo kun je later op elk gewenst moment weer terugkijken naar deze mooie periode.

Zwangerschapsfotografie draait om jou en tijdens deze fotosessie sta jij centraal. Ik fotografeer jou op je best in een mooie en elegante serie. Deze professionele fotoshoot vindt plaats bij jou thuis of bijvoorbeeld op locatie in de regio Amsterdam of Haarlem. Elders kan natuurlijk ook. 

De beste periode om je buik te laten fotograferen is tussen 32 en 37 weken zwangerschap. In deze weken van je zwangerschap heb je een schitterende buik en voel je je nog comfortabel genoeg voor een fotosessie. Wanneer je hebt besloten een fotoreportage van jouw zwangere buik bij Dutch Eye Photography te boeken dan adviseer ik je om niet te lang te wachten met het reserveren van een datum. Zeker als je nog vroeg in je zwangerschap zit wordt met een boeking op tijd voorkomen dat er geen ruimte meer beschikbaar is in mijn agenda.

Boek nu
Menu