meet Nicole

Hi! Mijn naam is Nicole en ik en fotografeer alles rondom het gezinsleven. In 2009 heb ik na een opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam mijn eigen bedrijf Dutch Eye Photography opgericht. Gedurende de jaren heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van newborn baby's, kinderen en gezinnen en werk ik uitsluitend met natuurlijk licht.

In een kleurrijke en professionele fotoreportage leg ik de belangrijke momenten in je leven vast. Niet alleen voor nu maar ook voor later, zodat je een blijvende herinnering hebt aan die speciale fase in jullie leven. 

Ik fotografeer voornamelijk in de regio Haarlem en Amsterdam. Daarnaast ben ik ook werkzaam in andere steden zoals Den Haag, Utrecht, Rotterdam. Noord Holland en Zuid Holland hebben prachtige natuurgebieden en andere mooie buitenlocaties waar ik graag kom. Ideaal voor een familie fotoshoot of fotoreportage van de zwangerschap. Ook voor professionele fotografie van jouw bedrijf of product ben ik inzetbaar.

Hebben jullie zelf een favoriete plek in de regio Amsterdam, Haarlem, Den Haag of Utrecht? Dan kom ik hier graag naar toe!

Mijn favoriete Dingen mijn camera
golden hour
natural light
mijn gezin
het buitenleven
zoete taartjes
inimini baby's
liefde
Menu