Informatie Newborn fotografie

Als ouder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat alle bijzondere momenten van je kindje worden vastgelegd. Het begint al vanaf de geboorte met het verzamelen van dierbare herinneringen. Herinneringen die je graag wilt delen met familie en vrienden, maar ook om te bewaren voor later. De gezichtsuitdrukkingen, de lieve teentjes en kleine vingertjes. Al het inimini waar je zo van onder de indruk bent wil je nooit vergeten. Maar de tijd vliegt voorbij, en zo vervagen ook herinneringen.

Newborn Fotograaf
Als newborn fotograaf leg ik al deze momenten vast in een prachtige fotoreportage. Met een specialisatie in Fine Art Photography en het gebruik van natuurlijk daglicht zet ik al mijn fotoreportages om in liefdevolle en professionele beelden. Precies zoals een baby fotoreportage moet zijn: lieflijk, puur en verfijnd. Het belang van de baby staat ten alle tijde voorop. Veiligheid, comfort en geduld zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. Ondertussen heb ik al meer dan tweehonderd newborn fotoreportages en baby fotoshoots in de regio Haarlem en Amsterdam aan mijn portfolio mogen toevoegen.

Ik neem een beperkt aantal newborn fotoreportages per jaar aan, wacht daarom niet te lang met het boeken. Ik adviseer om al vroeg in de zwangerschap een voorlopige datum vast te leggen zodat je zeker bent van een plek rondom de periode dat je bent uitgerekend.

Baby fotografie & Zwangerschapsfotografie
Naast newborn fotografie fotografeer ik ook baby's die de newborn fase voorbij zijn. Heb je geen Newborn foto's van je kindje dan is een baby fotoreportages een echte aanrader.

Is je kindje nog niet geboren en wil je graag zelf op de foto? Dan is een zwangerschapsfotoreportage een prachtige herinnering aan deze periode in je leven. Een professionele newborn of baby fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis. Ik fotografeer niet alleen de baby maar betrek ik ook alle gezinsleden en het huis in de fotoreportage. Ik zal voornamelijk in de woonkamer en slaapkamer fotograferen. Het is voor de fotoreportage belangrijk dat het huis voldoende daglicht binnen krijgt. 

In de zomer kan een baby fotoreportage ook op een buitenlocatie plaatsvinden. Er zijn voldoende mooie locaties in Noord Holland en Zuid Holland of de regio's Den Haag, Leiden, Utrecht, Wassenaar en Rotterdam.

Boek nu
Menu