Informatie Newborn fotografie

Sinds 2009 fotografeer ik newborn baby's en baby's die de newborn fase voorbij zijn. Ondertussen heb ik al meer dan tweehonderd newborn fotoreportages en baby fotoshoots in de regio Haarlem en Amsterdam in mijn portfolio. Ervaring is een pré tijdens een newborn fotoshoot. Door mijn ruime ervaring ga ik op zorgvuldige wijze met het kindje om en stel ik altijd het belang van de baby voorop. Veiligheid, comfort en geduld zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten.

Een professionele newborn of baby fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis. Tijdens een 'a day in your baby's life' fotoreportage fotografeer ik niet alleen de baby maar betrek ik ook alle gezinsleden en het huis in de fotoreportage. Ik zal voornamelijk in de woonkamer en slaapkamer fotograferen. Het is voor de fotoreportage belangrijk dat het huis voldoende daglicht binnen krijgt. 

Vind je buiten in de natuur een mooiere locatie dan binnenshuis? In de zomer kan een baby fotoreportage ook buiten plaatsvinden. Er zijn voldoende mooie locaties in Noord Holland en Zuid Holland. Ik ben daarnaast ook werkzaam in de regio's Den Haag, Leiden, Utrecht, Wassenaar en Rotterdam.

Boek nu
Menu