Informatie Newbornfotografie

'De babytijd vliegt voorbij, en daarom is newborn fotografie een prachtige herinnering aan deze korte periode. Als jouw newborn fotograaf fotografeer ik jullie kindje aan huis in een professionele liefdevolle fotoreportage waarin ik al het moois van de baby vast leg.'

Een Newborn fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis, het liefst binnen 14 dagen na geboorte. Baby'tjes zijn dan nog klein genoeg om in een mooie houding te kunnen liggen. Ik fotografeer al het moois van jullie kindje in een pure fotoreportage. Je kindje is mooi genoeg van zichzelf! Natuurlijk horen bij een newbornshoot ook foto's van het gezin. Een aantal geposeerde foto's en vooral foto's waarbij jullie je ding doen. Zo ontstaat er een mooie verhaallijn in jouw fotoreportage.

Verzeker vroeg in de zwangerschap een plekje rondom jouw uitgerekende om te voorkomen dat mijn agenda is volgeboekt. Sinds 2009 ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van pasgeborenen en heb ik tot nu toe meer dan tweehonderd baby's mogen toevoegen aan mijn portfolio. Mijn werkgebied voor een newbornfotoshoot ligt in de omgeving van Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten. Twijfel je of ik in jouw regio fotografeer, neem dan contact op.

bekijk mijn Portfolio

Menu