Familiefotoshoot Haarlem

Een familiefotoshoot vraagt om een creatieve benadering én afleidingsmanoeuvres want het fotograferen van jonge kinderen is altijd een leuke uitdaging. Ouders stellen mij achteraf regelmatig de vraag of er überhaupt één goede foto tussen zit. Gelukkig kan ik hier altijd positief op antwoorden :).
De Newborn fotoreportage van de zoon van dit lieve gezin is alweer een paar jaar geleden, al voelt het nog als de dag van gisteren! Hoe leuk is het om hen weer terug te zien en zijn mooie zusje te ontmoeten. Twee kleine boefjes die heerlijk aan het smullen waren van de appeltjes die om hen heen lagen. Direct van de boom, verser krijg je ze niet! Oma kwam ook mee tijdens de familiefotoreportage tijdens deze mooie nazomerse dag. Daar waar men juist altijd hoopt op een zonnige dag word ik blij van een (warme maar) bewolkte dag. Het licht is dan perfect en ik hoef niet na te denken over de plek waar ik wil fotograferen. Gelukkig was er voldoende schaduw op deze locatie aanwezig waardoor het een geslaagde familiefotoshoot werd!


Mijn ongedwongen wijze van fotograferen zorgt voor een ‘a day in the life of’ fotoreportage waarmee ik jullie persoonlijke verhaal vertel. Met het gebruik van natuurlijk licht creëer ik een natuurlijke sfeer, en meer een gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Menu