Informatie Gezinsfotografie

'Familiefotografie is een mooie herinnering voor nu en voor later. Tijdens een familiefotoshoot neem ik jullie graag mee naar een mooie rustige plek in de omgeving van Haarlem waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn.'


Een relaxte sfeer geeft jonge kinderen net het zetje om leuk op de foto te gaan. En waar kan dat beter dan in de natuur? Daar waar kinderen de ruimte hebben om te kunnen ontdekken, spelen en bewegen. Ik fotografeer jullie op ongedwongen wijze waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Zo ontstaat een mooie lifestyle gezinsreportage met portretfoto's, gezinsfoto's en actiefoto's. En kijk niet gek op als ik in een boom klim :), ik houd van bijzondere composities.

Familiefotografie kan ook plaatsvinden op een locatie naar keuze. Dat mag aan huis, in jullie favoriete koffietentje, in een plantenkas. Er zijn allerlei leuke mogelijkheden dus geef vooral aan waar je wens naar uit gaat en anders bekijken we samen wat het beste bij jullie past. Ik werk als fotograaf in Haarlem en Amsterdam maar fotografeer ook in de regio's hierbuiten. 

bekijk mijn Portfolio

Menu