Boudoir fotografie Haarlem

Boudoir fotografie is een prachtige manier om jezelf te vieren. Je kunt deze vorm van fotografie om verschillende redenen kiezen. Wanneer je een topbaan hebt en weinig tijd aan jezelf besteedt, wanneer je een zware periode achter de rug hebt, om je zwangerschap mooi vast te leggen of juist na het krijgen van kinderen en de veranderingen aan je lijf wilt laten vastleggen. Wanneer je een boost in je zelfvertrouwen kunt gebruiken na een scheiding, gewichtsverlies of wanneer je juist bent aangekomen. Welke reden je ook hebt: jij bent prachtig, jouw lijf is prachtig en het is fantastisch om een mooi en persoonlijk aandenken van jezelf te hebben.

‘Je gaat anders naar jezelf kijken wanneer je jezelf door de ogen van een ander ziet.’

Voorafgaand aan de fotoreportage krijg je de opdracht een moodboard te maken op Pinterest. Zo krijg ik een goed beeld welke stijl en sfeer jou aanspreekt. Ook bespreken we vooraf welke spullen je mee kunt brengen en ontvang je tips ter voorbereiding. Tijdens de fotoreportage geef ik voldoende aanwijzingen om je in die pose te krijgen die ik op dat moment voor ogen heb. Een bepaalde houding kan een beetje gek aanvoelen maar ziet er op beeld vervolgens fantastisch uit. Ik fotografeer in het moment, dat betekent dat ik weinig voorbereid, zo ontstaat er een ongedwongen fotoreportage.

Wil je meer informatie ontvangen of een boudoir fotoreportage boeken? Neem dan contact op.

Ik kijk er naar uit van je te horen!

Met mijn wijze van fotograferen wil ik jouw persoonlijke verhaal te vertellen. Het gebruik van natuurlijk licht creëert een natuurlijke sfeer, meer  gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor uiteenlopende opdrachten.

Menu