Boudoir fotografie Haarlem

Boudoir fotografie is een prachtige manier om jezelf te vieren. Je kunt deze vorm van fotografie om verschillende redenen kiezen. Wanneer je een topbaan hebt en weinig tijd aan jezelf besteedt, wanneer je een zware periode achter de rug hebt, om je zwangerschap mooi vast te leggen of juist na het krijgen van kinderen en de veranderingen aan je lijf wilt laten vastleggen. Wanneer je een boost in je zelfvertrouwen kunt gebruiken na een scheiding, gewichtsverlies of wanneer je juist bent aangekomen. Welke reden je ook hebt: jij bent prachtig, jouw lijf is prachtig en het is fantastisch om een mooi en persoonlijk aandenken van jezelf te hebben.

‘Je gaat anders naar jezelf kijken wanneer je jezelf door de ogen van een ander ziet.’

Voorafgaand aan de fotoreportage krijg je de opdracht een moodboard te maken op Pinterest. Zo krijg ik een goed beeld welke stijl en sfeer jou aanspreekt. Ook bespreken we vooraf welke spullen je mee kunt brengen en ontvang je tips ter voorbereiding. Tijdens de fotoreportage geef ik voldoende aanwijzingen om je in die pose te krijgen die ik op dat moment voor ogen heb. Een bepaalde houding kan een beetje gek aanvoelen maar ziet er op beeld vervolgens fantastisch uit. Ik fotografeer in het moment, dat betekent dat ik weinig voorbereid, zo ontstaat er een ongedwongen fotoreportage.

Wil je meer informatie ontvangen of een boudoir fotoreportage boeken? Neem dan contact op.

Ik kijk er naar uit van je te horen!

Met mijn wijze van fotograferen wil ik jouw persoonlijke verhaal te vertellen. Het gebruik van natuurlijk licht creëert een natuurlijke sfeer, meer  gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor uiteenlopende opdrachten.

Familiefotoshoot Haarlem

Een familiefotoshoot vraagt om een creatieve benadering én afleidingsmanoeuvres want het fotograferen van jonge kinderen is altijd een leuke uitdaging. Ouders stellen mij achteraf regelmatig de vraag of er überhaupt één goede foto tussen zit. Gelukkig kan ik hier altijd positief op antwoorden :).
De Newborn fotoreportage van de zoon van dit lieve gezin is alweer een paar jaar geleden, al voelt het nog als de dag van gisteren! Hoe leuk is het om hen weer terug te zien en zijn mooie zusje te ontmoeten. Twee kleine boefjes die heerlijk aan het smullen waren van de appeltjes die om hen heen lagen. Direct van de boom, verser krijg je ze niet! Oma kwam ook mee tijdens de familiefotoreportage tijdens deze mooie nazomerse dag. Daar waar men juist altijd hoopt op een zonnige dag word ik blij van een (warme maar) bewolkte dag. Het licht is dan perfect en ik hoef niet na te denken over de plek waar ik wil fotograferen. Gelukkig was er voldoende schaduw op deze locatie aanwezig waardoor het een geslaagde familiefotoshoot werd!


Mijn ongedwongen wijze van fotograferen zorgt voor een ‘a day in the life of’ fotoreportage waarmee ik jullie persoonlijke verhaal vertel. Met het gebruik van natuurlijk licht creëer ik een natuurlijke sfeer, en meer een gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Voedselfotografie Amsterdam

Professionele fotografie van culinaire gerechten is in het huidige internet tijdperk niet meer weg te denken. Met een goede serie beelden waarin het bedrijf mooi naar voren komt en de gerechten smaakmakend zijn vastgelegd heb je als ondernemer een voorsprong op de concurrent. Voor een cateraar zijn professionele food foto’s helemaal belangrijk want hij/zij brengt het eten letterlijk naar de klant. Hetzelfde geldt voor een chef die een kookboek wilt publiceren. Mooie plaatjes doen ’t hem.

Ik ben er ook schuldig aan dat ik naast een menukaart ook graag naar foto’s van gerechten kijk. Wanneer foto’s bij mij een hongergevoel opwekken ben ik eerder geneigd een tafel te reserveren dan wanneer er geen mooi beeldmateriaal aanwezig is. Dat wil niet zeggen dat wanneer je beeldmateriaal niet in orde is het eten niet goed is, maar met goede foto’s spreek je wél eerder een potentiële klant aan dat hij/zij bij jou moet zijn. Laat met sprekende foto’s zien dat je op een professionele manier te werk gaat, welke ingrediënten je gebruikt en hoe jouw werkomgeving er uit ziet. Maar laat vooral zien wat de klant van jou kan verwachten en benadruk jouw sterke punten. Serveer je een complete maaltijd of ligt jouw focus vooral op desserts en zoet zoals bijzondere taarten en bonbons? Wil je jouw gerechten in boekvorm verkopen dan wil je hier mooie gestylde afbeeldingen in gebruiken.

Professionele foto’s doen het ook erg goed op social media, dus die food shoot kun je ook hiervoor inzetten! Kortom, met goede foto’s maak je in ieder geval al een eerste goede indruk en de rest is aan jou.

Til jouw bedrijf naar een hoger niveau met professionele voedselfotografie door Dutch Eye Photography.

 


Mijn ongedwongen wijze van fotograferen zorgt voor een ‘a day in the life of‘ fotoreportage waarmee ik jullie persoonlijke verhaal vertel. Met het gebruik van natuurlijk licht creëer ik een natuurlijke sfeer, en meer een gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Baby fotografie Haarlem

Een (nieuw) kindje verwelkomen in het gezin is een heel bijzondere gebeurtenis. En ik weet als geen ander hoe snel je de eerste periode met je kleintje vergeet. De eerste periode beleef je in een soort roes en wanneer je een beetje bent bijgekomen is je kindje drie weken oud ;-). Het echte inimini is er dan wel van af en de enige foto’s die je hebt gemaakt staan allemaal op je mobiele telefoon, niet echt de beste kwaliteit. Had je maar…. denk je bij jezelf. Voor wie dit een eerste keer is overkomen maakt het meestal bij een tweede kindje goed. Er wordt ruim op tijd een fotograaf geboekt voor Baby fotografie en wanneer je tweede kindje drie weken oud is heb je een prachtige fotoreportage in je bezit! Well done!

Ik kom graag bij jou thuis om een mooie baby fotoreportage van jouw kindje en het gezin te maken.

Neem een kijkje in mijn Newborn & Baby portfolio https://www.dutcheye.nl/gallery/newborn-babyfotografie/ of volg de volgende link voor meer informatie over mijn Newborn & Baby fotoreportages https://www.dutcheye.nl/newborn-fotografie/.

 

 


Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Food Photography Haarlem & Amsterdam

Food Photography is een vak apart. Op juiste wijze gerechten en desserts fotograferen zodat het water je in de mond loopt is niet heel gemakkelijk. Daarnaast is de styling rondom food fotografie net zo belangrijk. Je moet je vooraf goed bedenken welk beeld je wil neerzetten en wat past binnen jouw stijl. Ben je opzoek naar een fotograaf voor jouw culinaire gerechten, kookboek, website of magazine neem dan contact op.

 


Mijn ongedwongen wijze van fotograferen zorgt voor een ‘a day in the life of‘ fotoreportage waarmee ik jullie persoonlijke verhaal vertel. Met het gebruik van natuurlijk licht creëer ik een natuurlijke sfeer, en meer een gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

 

Gezinsfotografie Haarlem

Bestaat er iets leukers dan een fotoreportage voor oma met al haar kleinkinderen? Nee! Een heerlijk ongedwongen reportage waarbij iedereen lekker deed waar hij of zij zin in had.
Vooral de momenten waarop ze even geen zin hadden zijn hilarisch. 
Ik ben fan van oma’s met kleinkinderen en hoop er nog veel meer voor mijn camera te zien!

 


Mijn ongedwongen wijze van fotograferen zorgt voor een ‘a day in the life of‘ fotoreportage waarmee ik jullie persoonlijke verhaal vertel. Met het gebruik van natuurlijk licht creëer ik een natuurlijke sfeer, en meer een gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Zwangerschapsfotografie Haarlem

Ik heb veel favorieten maar dit is toch wel een van mijn favoriete zwangerschapsreportages. De natuur op haar best, en de uitstraling van deze aanstaande mama vind ik prachtig. Je ziet hoe enorm zij en haar partner uitkijken naar de komst van hun kindje. Hoe mooi is het om zwangerschapsfotografie later ook met je kinderen te delen? Om hen te laten zien hoe enorm er naar hen uitgekeken werd. Een zwangerfotoshoot is een fotoreportage waarin jij als aanstaande moeder centraal staat. Ik fotografeer jou op je mooist in een onvergetelijke fotoreportage.

 


Mijn ongedwongen wijze van fotograferen zorgt voor een ‘a day in the life of‘ fotoreportage waarmee ik jullie persoonlijke verhaal vertel. Met het gebruik van natuurlijk licht creëer ik een natuurlijke sfeer, en meer een gevoel van echtheid dan met het gebruik van flitsapparatuur. Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Menu