Baby fotografie Haarlem

Een (nieuw) kindje verwelkomen in het gezin is een heel bijzondere gebeurtenis. En ik weet als geen ander hoe snel je de eerste periode met je kleintje vergeet. De eerste periode beleef je in een soort roes en wanneer je een beetje bent bijgekomen is je kindje drie weken oud ;-). Het echte inimini is er dan wel van af en de enige foto’s die je hebt gemaakt staan allemaal op je mobiele telefoon, niet echt de beste kwaliteit. Had je maar…. denk je bij jezelf. Voor wie dit een eerste keer is overkomen maakt het meestal bij een tweede kindje goed. Er wordt ruim op tijd een fotograaf geboekt voor Baby fotografie en wanneer je tweede kindje drie weken oud is heb je een prachtige fotoreportage in je bezit! Well done!

Ik kom graag bij jou thuis om een mooie baby fotoreportage van jouw kindje en het gezin te maken.

Neem een kijkje in mijn Newborn & Baby portfolio https://www.dutcheye.nl/gallery/newborn-babyfotografie/ of volg de volgende link voor meer informatie over mijn Newborn & Baby fotoreportages https://www.dutcheye.nl/newborn-fotografie/.

 

 


Mijn naam is Nicole van Vondel en ik fotografeer sinds 2009 onder de naam Dutch Eye Photography alles wat met het gezinsleven te maken heeft. Mijn passie ligt bij babyfotografie, familiefotografie en zwangerschapsfotografie maar daarnaast laat ik ook graag mijn creativiteit los op culinaire fotografie en bedrijfsfotografie. Ik ben werkzaam in de regio Haarlem en Amsterdam maar ook daarbuiten beschikbaar voor opdrachten. Neem contact op voor het boeken van een fotoreportage. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Menu