Nicole van Vondel

Hoogwaardige fotoreportages

De fotografe achter Dutch Eye Photography is Nicole van Vondel. Zij weet met haar unieke kijk op fotografie de schoonheid van het moment vast te leggen op een manier die ons allemaal bijzonder maakt. Nicole’s foto’s zijn kenmerkend door haar gevoel voor detail en creatieve flair. Het gebruik van elegantie en humor in haar foto’s zorgt ervoor dat zij in combinatie met haar sterke gevoel voor compositie en begrip voor de kracht van natuurlijk licht een prachtig levendige reportage weet neer te zetten. Zij tovert elke foto om tot een boeiend kunstwerk.

Dutch Eye Photography verzorgt schitterende fotoreportages van Zwangerschappen, kinderen en gezinnen. Nicole is werkzaam in de regio Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam, maar fotografeert in een groot gedeelte van Nederland.

Een opleiding aan de Fotovakschool heeft ervoor gezorgd dat de foto’s van Nicole een hoogwaardig kwaliteitsniveau uitstralen. Zij combineert ideeën van haar klant zorgvuldig en overtuigend met haar eigen creatieve kijk en zet daarmee een geweldige fotoreportage neer.

Of je nu Gezinsfotografie wenst in Amsterdam, kinderfotografie of Zwangerschapsfotografie in Haarlem, Den Haag of elders in Nederland, Dutch Eye Photography is de juiste keuze voor een professionele en een onvergetelijke ervaring die resulteert in een prachtige fotoreportage.

Nicole van Vondel Dutch Eye Photography