baby fotografie Hoofddorp
baby fotografie Haarlem
baby fotografie Haarlem
baby fotografie Haarlem
Baby fotografie Haarlem
baby fotografie Heemstede
baby fotografie Heemstede
baby fotografie Lisse

Baby fotografie

Als ouder weet ik hoe belangrijk het is om bijzondere momenten van je kindje vast te leggen. Het begint al vanaf de geboorte met het verzamelen van dierbare herinneringen. Herinneringen die je graag wilt delen met familie en vrienden, maar ook om te bewaren voor later. De tijd vliegt voorbij, je kindje wordt groter en herinneringen vervagen. Als kinderfotograaf leg ik momenten vast in een fotoreportage die je levenslang zult koesteren.

Fine Art Photography

Met een specialisatie in Fine Art Photography en het gebruik van natuurlijk daglicht zet ik mijn fotoreportages om in liefdevolle en professionele beelden.
Kinderfotografie vindt plaats op een mooie en rustige buitenlocatie waar honden en verkeer niet zijn toegestaan. Baby'tjes fotografeer ik vanaf de periode dat zij kunnen zitten (vanaf ongeveer 7 maanden) of wanneer zij nog niet kunnen zitten in combinatie met een gezinsreportage. Ik neem maar een beperkt aantal fotoreportages aan, wacht daarom niet te lang met het boeken van jouw fotoreportage.

Baby fotografie & Zwangerschapsfotografie

Naast kinderfotografie fotografeert Dutch Eye Photography ook gezinnen. Voor meer informatie en tarieven neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@dutcheye.nl. Newborn fotografie is bij Dutch Eye Photography helaas niet meer beschikbaar.

baby fotografie Amsterdam